Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ВАНРЕДНО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ: Ево шта се дешава

Како наводи, Вељко Беливук је доведен на стадион како би евентуално открио штекове у просторијама које је користио.

Новинар телевизије Пинк Младен Мијатовић укључио се вечерас у Национални дневник где је открио нове детаље хапшења озлоглашене криминалне групе на чијем челу је Веља Невоља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је објаснио, полиција се и даље налази на стадиону фк Партизана.

– Полиција се налази и даље на комплексу Партизановог стадиона. Они су ту од јутрос у 7 сати. Уз ову локацију, полиција је током дана претресала око 30 локација, и то углавно на територији Београда, али и на подручју Лознице и неких других места – рекао је Мијатовић.

Он је додао да полиција на тим местима трага за додатним материјалним доказима против организоване криминалне групе на чијем челу је Веља Невоља.

– Полиција трага за додатним материјалним доказима који ће бити коришћени у истрази. Полиција има сазнања да се на одређеним локацијама налазе материјални докази, днк трагови, оружје, којима су људи мучени и убијани. Полиција ради по налогу Тужилаштва за организовани криминал.

Како наводи, Вељко Беливук је доведен на стадион како би евентуално открио штекове у просторијама које је користио.

– Он је ушао у одређене просторије које се налазе у стадиону, како би полицији показао одређене штекове где се евентуално нешто крије и како не би било подметања доказа. Он се вратио у марицу и затим је одведен у притвор. Тужилаштво је целој групи одредило задржавање до 48 сати, након тога ће сви бити приведени на саслушање.

Извор: Ало