Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! „Вучић можда на ТВ Прва саопшти име – биће великих хапшења“

У току је трка полиције да прибави доказе који би инкриминисали Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, каже новинар Младен Радуловић.

Он је за телевизију Прва рекао да су зато претходних дана урађени претреси на сплаву „Фристајлер“ у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Свако буре је претресено, трага се за телом које је можда бачено у Саву“, рекао је Радуловић.

Он је навео да то што су пронађени дрога и СИМ картице није толико битно у овом тренутку.

„Полиција трага пре свега за телима, оружјем, па је чак мање битно то што су пронашли картице и наркотике“, навео је он.

Према његовим речима, од хапшења групе Веље Невоље до сада је прошло доста времена, тако да су они имали времена да многе доказе склоне.

Радуловић је казао да ко год буде ухапшен од имена биће потпуни шок.

„Постоје две варијанте, неко може бити приведен у својству грађанина, а уколико неко буде ухапшен то је сасвим друга ствар. Ко год од 10 јаких имена буде приведен у току дана биће апсолутни шок, то су имена из самог врха државе, МУП и других структура власти“, рекао је он.

Како је додао, Вучић можда то саопшти данас у програму телевизије Прва, а он ће бити гост Јутра од 10х.

„Сигуран сам да ће бити великих хапшења у наредним данима. Много су важнији они који су стајали иза Беливука, који су угрозили функционисање државе, то се може квалификовати као удар на правни систем“, казао је он.

Радуловић је напоменуо да је битно да се истрага приведе крају, да нема тактика „крени-стани“, иначе би држава била у проблему.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић рекао је јуче Србија бити „благо речено шокирана“, када изађе са новим информацијама у јавност о борби с мафијом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92

Ознаке