Србија

„НЕ МОЖЕТЕ ВИ ДА ОДУЗМЕТЕ КОЛИКО ЈА МОГУ ДА ИХ КУПИМ!“ Ћалетов син се опет бахати (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Никола Кељановић доспео је у жижу јавности у октобру прошле године када је слупао златног „поршеа“ и иронично прокоментарисао „Убиће ме ћале“. Од тада овај младић, којем је полиција у току ове недеље одузела два аутомобила исте марке, не престаје да интригира својим понашањем и начином живота.

Српски Дан Билзериан, како себе назива, често се, како на друштвеним мрежема тако и у животу, хвали бахатошћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Заштитни знак му је златни „порше“, захваљујући којем је јавност и чула за њега.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

Наиме, у октобру ове године, Кељановић је у на Новом Београду имао удес након којег је на инстаграм поставио снимак слупаног аута. У позадини се тада, уз смех, чуо и његов ироничан коментар „убиће ме ћале“.

Ова објава се брзо проширила интернетом, а младић је добио простор у медијима. Тих дана његове су биле насловне стране, гостовао је у емисијама у којима је износио ставове који веродостојно представљају стање у нашем дрштву и општу девалвацију која у њему влада.

Тако је у изјави за један медиј рекао да „не зна шта ће са собом, да му дан пролази у досади“, али да је управо то, „кола, лова, лаке жене“, сан сваког човека и да га, док има новца, не занима ко су му пријатељи.

– Ово је сан сваког клинца. Нико не размишља „завршићу факултет, бићу образован“. Кога боли уво?! Реално, само лова, лаке жене, кола – казао је додајући – Ако имам паре свако ће да ме поштује, шта ме брига да ли ми је неко лажни или прави пријатељ? То се сад гледа. Ако будем остао без пара и без ичега, видећемо ко ће остати уз мене, али не дам се још.

Хвалио се тиме да је био са бројним певачицама и познатим девојкама.

– Био сам са пола естраде, али нећу да именујем никога, то је било давно. Не упознам ја њих, они се мени углавном јављају на Инстаграму, у клубовима, препознају ме… Ја да јурим сад неке певачице, не занима ме уопште. Јуре оне мене – рекао је Никола за „Телеграф“.

Његова популарност на друштвеним мрежама је расла. Тако га на инстаграму прати готово 180.000, претежно младих, људи, које он свакодневно „обрадује“ снимцима и сликама свог луксузног живота.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

Фотографије аутомобила, новчаница, скупе одеће и сатова преплавиле су његов профил, док ретко поставље оне на којима му се види лице.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

За овакав живот зарађује, како је навео, на инстаграму, преко профила кладионичарске организације „нерад_типс“, која се бави дојавом намештених спортских утакмица.

 

Ових дана по други пут је остао без златног „поршеа“, који му је полиција одузела због саобраћајног прекршаја.

Приликом провере полицајци су утврдили да Никола није имао издат атест за преправку возила односно за фолије на свим стаклима и шофершајбни, као ни саобраћајну дозволу, преноси Телеграф.рс.

Поред тога, пратиоцима се на инстаграму „пожалио“ и да му је у току снимања спота, за песму у којој се говори управо о његовим колима, полиција одузела још један „порше“.

– Не можете ви да ми одузмете колико ја могу да их купим – био је његов коментар на догађај.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

Извор: Блиц