Србија

НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО НАЦИЈУ! ПЦР тест је безвредан, не знамо да ли је вакцинација опаснија од самог вируса

Др Бранимир Несторовић истакао је да је потврђено оно што је раније говорио, да је ПЦР тест безвредан, да и даље не знамо да ли су вакцине опасније од самог вируса, као и да стопа смртности током пандемије вируса корона у великим земљама није већа од просечне годишње смртности.

– Тешко ми је да ово зовем пандемија јер нема одлике пандемије. У моменту кад је проглашена пандемија нису испуњени ни услови за епидемију. Један сат после инаугурације Бајдена, СЗО је променио начин тестирања на 25 циклуса и рекла да не треба да се тестирају они који немају температуру. Они су потврдили оно што сам ја рекао, да је пандемија проглашена да обори Трампа – рекао је у гостовању у емисији „Теорија завере“ на ТВ „Хепи“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао и да је дан после инаугурације Бајдена шеф ЦНН рекао да „корона није опасна за Америку и да неће више да извештавају о њој, а тај дан објављују да је од короне умрло 175,000 људи, што је око 200.000 мање од званичног броја“.

– Тестови су 90 до 96 одсто лажно позитивни. Тест је направљен тако што су добили прајмер од Кинеза, за који нико не зна шта је. 22 најугледнија молекуларна биолога тражила су да се повуче како се прави тест, открили су техничке грешке и он је безвредан. А због њега је проглашена пандемија – додаје Несторовић.

Истакао је и да су у Шведској епидемиолози независни од државе, те да су они у јавност изашли са званичним подацима.

– Тамо је умрло 15.000 мање људи него прошле године. Умрло је 0.9 одсто људи, што је нормално на годишњем нивоу. Видећемо колико ћемо ми имати укупну смртност. Она ће бити онолико колико је више људи умрло и од рака, око 10-11 хиљада више у односу на прошлу годину – тврди он.

Да ли је вакцина опаснија од вируса?

– Онда долази обавеза вакцинације, а не знамо да ли је вакцинација опаснија од вируса. Од децембра не постоје подаци о штетности Фајзерове вакцине. Нема података да је неко умро од вакцине. Увек кажу да су умрли од нечег другог. У Америци и Кини се не вакцинишу ниједном вакцином људи који имају више од 80 година. Сви перу руке од овог вируса – каже Несторовић.

Он је додао и да нема потребе за вакцинацијом деце, те међу децом која су се заразила ниједно није умрло и да нису зараили наставнике.

– Нема потребе вакцинисати децу, она нису угрожена у овом биолошком рату – тврди Несторовић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Телеграф