Спорт

НИЈЕ ДОБРО! Ноле открио истину и све запрепастио! НАПУКНУЋЕ МИШИЋА СЕ ПОВЕЋАЛО СА 1,7 НА 25 МИЛИМЕТАРА!

Новак Ђоковић је на Аустралијан опену доказао да не само да му ривали ништа не могу, него ни повреда не може да га заустави

Новак је освојио девету титулу на Ози опену,18. у каријери, икао је играо повређен од трећег кола такмичења им меча против Тејлора Фрица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На традиционалном сликању са трофејом, које ове године било на плажи, Ђоковић је открио запањујући податак.

Потврдио је да му се напукнуће од момента када се десило па до последње прегледа који је био данас магнетном резонанцом увећало 15 пута!

– Дошао сам овде право са снимања магнетном резонанцом, које је показало да је штета сада већа него када се повреда догодила. Напукнуће је веће. Било је у први мах 1,7 милиметара, а јутрошњи преглед је показао да је порасло на 25 милиметара. Није ништа страшно. Рекали су ми рекли да ме чека ериод мировања, док не залечим мишић – открио је Ђоковић.

После повреде многи су сумњали да Новак може да игра и поред тога што му је пукао мишић.

– Има људи који ће увек сумњати у оно што говорим или радим и то је у реду. Помирио сам се с тим. Да ли ме то фрустрира? Наравно, имам и ја емоције као сви други и не уживам у томе када ме критикују и када ме осуђују. Ипак, у исто време прихватам реалност да свако има право на мишљење.

Свашта је прошао Новак последње три недеље, лепо и ружно.

– Било је ово јединство путовање, које ће ми, без сумње, остати урезано у памћење по много позитивних ствари. Открио сам неке нове ствари о себи и свему што ми се догађало претходних пет-шест недеља. У сваком случају, осећам да све што се дешавало на терену и ван њега чини ову победу још већом и слађом.

Новак ће сигурно неколико недеља паузирати од тениса и тренингам,а видећемо када ће и где наставити сезону пошто рапсоред није објавио. Индијан Велс је отказан, па није немогуће да заигра тек крајем марта на мастерсу у Мајамију.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс