Србија

ПОЗНАТИ ВОДИТЕЉ ПОНОВО НА ТВ-У: Срђан ће водити ауторску емисији, ево где ћемо га гледати

Фото: Јутјуб

ВОДИТЕЉ Срђан Предојевић поново је део тима ТВ Пинк. Иако је чак 16 година водио јутарње програме, у чему је био веома успешан, Срђан ће се овог пута опробати у нешто другачијем формату – иако и даље остаје део информативне редакције.

Наиме, како је власник и главни и одговорни уреднк ТВ Пинк Жељко Митровић најавио на самом крају 2020. године, ускоро ће почети са радим нови Пинков информатвни канал, „Вести“, а осим што је Срђан Предојевић бити један од главних уредника овог канала, водиће и емисију са ауторским печатом. Предојевић ће кроз своју емисију, заједно са четири стручна саговорника, обрађивати једну актуелну тему, уз укључења гледалаца путем друштвених мрежа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Срђан у овој емисији неће бити сам – његова асистенткиња кроз ову ауторску емисију биће популарна Сара Станковић. Дакле, ускоро на каналу „Вести“ Срђана Предојевића гледаћете у новом формату али и са новом партнерком пред камерама.

Поред Срђана Предојевића, уредничком тиму се прикључила и Душица Спасић, искусно ТВ лице информативног програма. Осим што ће активно учествовати у уредничком делу, Душица ће водити поподневну колажну емисију која ће се освртати на све важне политичке, друштвене, економске, социјалне и остале теме, а водиће гледаоце и кроз веома занимљив квиз који ће се емитовати на каналу „Вести“.

Жељко Митровић је у 2019. години као један од најважнијих стубова поставио информативни програм, те Срђан и Душица представљају значајно појачање у информативном тиму најгледаније комерцијалне телевизије у региону. Канал „Вести“, који ће њих двоје уређивати и на ком ће имати своје ауторске емисије, биће потпуно различит од свега што је тренутно у понуди.

Без лажне скромности, Жељко предвиђа да ће „Вести“ бити најбољи информативни канал на овим просторима, а верујемо да ће Срђанов и Душичин ангажман у великој мери допринети томе, узевши у обзир њихово дугогодишње искуство у информативним форматима.

Извор: Новости