Србија

ПРЕДСЕДНИК ПОТРЕСАО СРБИЈУ: Свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован

Фото: Јутјуб

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић у емисији Хит Твит рекао је да је пиорука опозиције да ће „свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован“.

– Када сам ја синоћ објавио слику са сином, Мара Стаменић је ставила лајк на ту слику. А онда су кренули да је линчују, само због тога што јој се свиђа фотографија. Њихова порука је следећа: Свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован. Погледајте на какав начин они спроводе терор – рекао је председник, и подсетио да је „дизана фрка“ када је пуштано на звучницима „Ђиласе лопове“, а нико му тада децу није нападао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је рекао да свако има право да погреши, и да не постоји нико безгрешан, мислећи на фотографије његовог сина Данила са Видојевићем.

– Не постоји нико у Београду ко познаје Данила и ко ће вам рећи да није добар човек. И поштен и скроман. За Милицу, која ме је одавно превазишла у свему, знам да којим год послом се буде бавила да ће бити успешна. А што се за овог малог тиче, надам се да ће бити вредан и способан – рекао је председник.

Вучић је истакао да су напади на њега само израз очајних људи који желе да се докопају власти, али немају шта да понуде.

– Мисле да ће на силу да освоје изборе, али то неће моћи тако. Ја никада нисам бежао. Када су опколили Председништво, и када су крештали испред, ја сам им изнутра одговарао. Ако хоће да скупљају људе на улици, ми можемо увек да скупимо више. То говори о свим фрустрацијама, немоћи и очају зато што не могу ништа да понуде народу – рекао је председник.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс