Србија

ПРОЦУРИО СНИМАК! Послушајте како Веља дисциплинује друге навијачке групе Партизана! Нисам вам ја Кими и Раде (ВИДЕО)

Скоро сваког дана испливавају нови, застрашујући детаљи о наводним злоделима Вељка Беливука и његове групе.

Ова група скривала се иза маске навијача, а недвосмислено је водила главну реч на јужној трибини Партизановог стадиона.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У јавности је поново постао актуелан аудио снимак на коме се чује Веља Невоља како дисциплинује навијачку групу „Вандал Боyс“.

На снимку се чује како глас говори: „Ја вам нисам Кими, нисам Раде, сисе једне мале!“. „Вандал Боyс“ су једно време били са Партизановцима, али су онда отишли од њих и пришли групама на југу, од којих је главна и водећа била Беливукова „Принципи“.

Ако је закључити по овом снимку, „Вандали“ су се појавили са својим обележјима и једини су окачили слике, упркос како изгледа договору да се групе не истичу. Помиње се онда и њихова недисциплина због кашњења, што је посебно изазвало гнев особе на снимку.

„Одакле вама идеја да се ви сами потписујете? Сви иду као гробари југ, само се Вандали потписују. Нико не качи слике, само вандали каче слике… Ја вам нисам Кими, нисам Раде, сисе једне мале! И следећи пут кад закасните, има ја да вас бијем све појединачно… Срам вас било! Сад макар рашчистили и завршили било какав вид сарадње са вама, завршићемо ако треба, али неће више бити по вашем!“, бесно урла Беливук.

Послушајте:

Извор: Курир спорт