Србија

СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ, ЛЕТЕЛЕ ФЛАШЕ И СТОЛИЦЕ! Масовна туча у Новом Саду, интервенисала и жандармерија (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Припадници Министарства полиције у Новом Саду ухапсили су тројицу држављана Босне и Херцеговине, Д. К. (1999), М. М. (1998) и С. Т. (1998), као и Д. П. (2000), са подручја Инђије, због постојања основа сумње да су синоћ учинили кривично дело учествовање у тучи. Кривичне пријаве биће поднете против још 11 лица, осумњичених за ово кривично дело

Они су осумњичени да су синоћ у једном угоститељском објекту на новосадском насељу Клиса (Темеринска улица) учествовали у тучи, у којој су три лица задобила тешке, а четири лаке телесне повреде. Брзом реакцијом полиције, сви учесници у тучи су пронађени и процесуирани, пишу Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По речима др Зорана Круља портпарола Хитне помоћи, њихова екипа позив од полиције примила је у 21.45 часова. Два мушкарца стара 20 година, један од 24 године и један двадесетдвогодишњак збринути су на лицу места, а потом превезени у УЦ КЦВ на одељење хирургије. Младићу од 25 година помоћ је указана на лицу места и добио је упут да се јави лекару уколико за то буде потребе.

Туча је по речима сведока, избила када је музика престала да свира, па су се гости побунули, а затим је кренуо физички обрачун. Потезане су флаше и столице.

Четворици ухапшених одређено је задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Новом Саду.

Сходно Закону о јавном реду и миру, против власника угоститељског објекта биће поднета прекршајна пријава, због сумње да је продавао алкохол лицима која су под очигледним утицајем алкохола, као и против двојице конобара који нису обавестили полицију о нарушавању јавног реда и мира.

Будући да је туча избила после 20 сати, у време када је забрањен рад угоститељских објеката, о овом догађају обавештене су комунална милиција и санитарна инспекција, ради предузимања мера из њихове надлежности.

Извор: Новости