Србија

СЈАЈНЕ ВЕСТИ! Откривено зашто је 1. ДЕЦЕМБАР кључан датум за Србију!

Од 1. децембра очекујемо да ће се градити укупно осам ауто-путева

У Србији се тренутно гради четири ауто-пута, а од 1. децембра очекујем да ће се градити укупно осам ауто-путева, рекао је синоћ председник Србије Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у емисији Хит твит на ТВ Пинк рекао да се гради Моравски коридор, деоница Пожега – Прељина, Кузмин – Сремска Рача, Рума – Шабац.

– Гледаћемо да идемо на пети, Фрушкоргорски коридор, шести Пожега – Бољаре, затим Зрењанин – Београд, Велико Градиште – Голубац. Ако то успемо, то су ти страшни успеси – рекао је Вучић.

Он је рекао и да је нови, трећи пакет мера подршке привреди и грађанима изванредан и замолио грађане за само мало више дисциплине и придржавања мера за спречавање ширења корона вируса.

Разумем да је свима доста корона, али бар некакве мере да сачувамо и да помогнемо лекарима – рекао је Вучић.

На питање о захтевима фриленсера, Вучић је рекао да су фриленсери имали добре разговоре са Владом Србије и да је 99 одсто њих разумело шта је предлог државе.

– Верујем да ће то ићи у добром смеру. У сваком случају треба наставити разговоре, али разгворе који не воде у ћорсокак и разговоре који се не воде са позиције политичке силе, већ рагзоворе којима желите да направите договор са владом – рекао је Вучић.

Навео је да ће подстаћи владу да још више и још снажније изађе у сусрет тим људима.

Поручио је да ће се настојати да се запосле људи и да у Србију дође што више фабрика.

– Биће много нових изненађења и нова фабрика у Нишу се отвара ускоро, заваршавају нам се две фабрике у Панчеву, нова фабрика у Пазови, у Зрењанину Линг лонг, у Инђији Тојо тајерс. Очекујем нове инвестиције и много пријатних изненађења – навео је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com