loading...
Спорт

СЛАВИША КОКЕЗА ПУШТЕН ИЗ СБПОК: Саслушавање трајало 4 сата

Фото: Јутјуб

Председник ФСС Славиша Кокеза након неколико сати саслушања, изашао је из СБПОК, сазнаје Курир.

Како јављају репортери за лица места, он није хтео да даје изјаве за медије, а након саслушања сачекао га је непознати мушкарац у чији је аутомобил ушао.

Како се раније писало Кокеза је раније одбио је полиграфско испитивање, чак и на питање да ли је учествовао у припремању убиства председника Србије Александра Вучића није одговорио.

Осим тога, он није желео да иде на детектор лажи ни када је било речи о много бенигнијим питањима и темама, преносе Новости.

На питање оперативаца, зашто не жели да се подвргне овом виду испитивања одговорио је да га је то саветовао председник Вишег суда у Београду Александар Степановић. То баца потпуно ново светло на цео овај случај тим пре ако се има у виду да је председник Вучић јавно упозоравао на везе Степановића са страним обавештајним службама, а није тајна да се тиме и хвалио сам председник Вишег суда.

Како преносе извори, Кокеза је чак негирао да се познаје са криминалца Дарком Елезом који је недавно изручен БиХ и оперативци сумњају да очигледно није говорио истину јер постоје бројне сведоци који тврде да су били у блиским односима. После свега што је данас испливало нема сумње да ће Кокеза поново бити испитиван у полицији.

Подсетимо, Кокеза је раније приведен на информативни разговор на основу различитих навода Аце Босанца и других оперативних сазнања

Извор: Курир.рс