Русија

Следи хаос! БОРБА ЗА ЈОШ ВЕЋУ РУСИЈУ: Жириновски открио које територије жели да припоји и паклени сценарио уколико до тога не дође!

ЛИДЕР ЛДПР Владимир Жириновски заложио се за припајање Доњецка и Луганска Русији.

– Увек смо се залагали за за поновно уједињење, за улазак, за придруживање Донбаса Русији. Може се користити било који руски глагол. Они не желе да живе са Украјином. Сви ће они бити присилно деложирани одатле, ако се изненада покаже да ће граница бити обновљена, биће и украјинских граничара, а концентрациони логори ће бити попуњени Русима. Односно, постојаће фашистичка окупација у свом најчишћем облику. Можда и горе – упозорио је Жириновски за радиокп.ру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је рекао да су Доњецк и Луганск историјски руске територије.

– Стога, како ситуација сазрева, неопходно је ове територије узети у састав Русије, руске граничаре поставити у правцу Мариупоља. И тако да се нико не усуђује ни косо погледати према Доњецку и Луганску. Јер ове територије постаће саставни део Русије. То је поклон Лењина или Стаљина, сада се не сећам. Доњецк је дат совјетској Украјини. Харков – ово је такође био поклон Стаљина или Лењина. Крим – Хрушчов. Лавов је стаљинистички поклон. Сва Украјина се састоји од поклона, комунисти су једни другима давали територије заједно са људима. И комунисти Украјине започели су украјинизацију – рекао је лидер ЛДПР.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс