Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Вукадиновић: У СНС бесни озбиљан рат и спрема се велики обрачун

Ђукановић је потпуно у праву када каже да банда Вељка Беливука није могла без озбиљне логистике од стране власти и, конкретно, СНС, да порасте и чини то што је чинила.

То је нешто са чим се ја слажем и потпуно наглашавам те речи. Међутим, сигуран сам да то исто важи за скоро све друге случајеве и афере, које би биле немогуће без такве логистике и подршке, од Јовањице до Крушика – каже за Директно.рс, политички аналитичар и уредник НСПМ, Ђорђе Вукадиновић, поводом апела народног посланика Владимира Ђукановића Александру Вучићу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Владимир Ђукановић, високи функционер СНС упутио је апел Александру Вучићу, у ком констатује да је време за суочавање са истином.

– Председниче, да се не лажемо више, истина је да банда Вељка Беливука није могла да ради све то што је радила, хапси наше који су створили Вељу и банду – констатовао је Ђукановић.

Међутим, Вукадиновић сматра да је потпуно јасно и да нема никакве илузије да је Ђукановић то самоиницијативно написао, те да је то урађено у директној координацији са Вучићем.

– То је и подизање улога, један степен више у сукобу који не да тиња, него букти унутар СНС. То писмо “прозивка Вучића” је припрема за неке даље кораке у подизању сукоба на виши ниво и најава нових хапшења или макар оставки – сматра Вукадиновић.

Ђукановић у писму наводи политичара/политичаре из СНС, које није именовао, а директно раде на штету напредњачког лидера.

– Не бих желео да лицитирам на којег политичара је Ђукановић у писму конкретно мислио, али знам да је раније стална мета Ђукановићевих напада била Зорана Михајловић. Овог пута је или она или Небојша Стефановић, не видим ко би могао да буде трећи. Михајловићева је била традиционална мета његових критика, а у последње време и Небојша Стефановић, тако да би унутар тог круга требало тражити – каже Вукадиновић.

Вукадиновић сматра да ако будемо пратили вечерашњи наступ Вучића, а посебно писање режимских таблоида у наредних пар дана, биће нам јасно на кога је Ђукановић мислио.

– Поента је, свакако, да Ђукановић није слободни стрелац, а да је сукоб у СНС близу кулминације и спрема се велики обрачун – закључује Вукадиновић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Директно.рс