Србија

Шокантно! ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ УПУТИО ОТВОРЕНО ПИСМО ВУЧИЋУ: „Поштовани председниче, Веља Невоља је имао помоћ из наше странке!“

Поштовани председниче Републике Србије, Александре Вучићу, истина је најубојитије оружје…

Уједно је и најлековитија. Свако ко од истине бежи, дозвољава да лаж побеђује. Свако ко се са истином суочи, колико год да је она болна, добија од Господа шансу. Ову шансу немојте пропустити. Немојте због Србије, јер народ је дајући вама толико снажно поверење вама дао и нож и погачу да га праведно водите.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Свако суочавање са истином, а са том истином смо дужни да суочимо и грађане Србије, увек прате олује и оркани. Нашу странку чека тако нешто уколико се одлучимо да истина дође до очију и ушију народа. Истина је да нама садашња опозиција и није толики противник, јер оваква каква је – слуђена и највећим делом интересно настројена и на паре алава, не може да стекне поверење ни код својих најмилијих, а ни код ширих народних маса. Нама смо главни противници ми сами. Нема веће опозиције по вас и по Српску напредну странку до сама Српска напредна странка, односно онај њен део који је умислио да преко ваше грбаче ствара себи империје где би вас оставио без икакве власти, а себи обезбедио суштинску власт правећи паралелну државну структуру.

Председниче, да се не лажемо више, истина је да банда Вељка Беливука није могла да ради све то што је радила, а да није имала озбиљну логистику наших људи. Да, људи из наше странке. На страну то што је полицијска логистика била изразито снажна, и чишћење полиције које се тренутно дешава је нешто што је било преко потребно, но далеко већи проблем је политичка логистика. Тој полицији је неки политичар морао да нареди да пружа ту логистику. То је исти онај политичар, односно то су исти они политичари, који су циљано достављали опозиционим медијима спиноване информације путем којих су криминализовали вас, вашег сина и брата. То је исти онај политичар, односно то су исти они политичари, који су бирали поједине опозиционе политичаре да им буду портпароли у изношењу лажи о вама и вашој породици. То је онај политичар, односно то су они политичари, који су изградили озбиљну мрежу сарадника по правосуђу и безбедносним структурама и који су преко банде, која је похапшена, чистили терен за свој долазак на власт и енормно богаћење. То је политичар, односно ту су политичари, који су наши страначки функционери. Е то је истина са којом се морамо да суочимо, односно то је истина са којом морамо да суочимо наше бираче и комплетан народ у Србији, јер ако се то не уради они ће се извући и из садашњег положаја грогираног боксера вратиће се у првобитни положај хијена. Овог пута са реалним изгледима да растргну вас – лава који ће бити усамљен.

Поштовани председниче, ви сте се 2012. године одлучили да оживите клиничког мртваца који се звао Србија. Довели сте је данас до тога да са њом свако разговара, да нам се сви диве због вакцинације и борбе са пандемијом, градите путеве, доводите инвестиције, јачате војску, уважени смо и поштовани. Док сте ви Србију подизали, неки вама и свима нама блиски подизали су своје империје, виле, рачуне, приватне бизнисе и своје сопствене паралелне системе. По избору њихових сарадника који су сада у притвору, односно по њиховој крволочности, ваљда вам је јасно на шта су били спремни. Да им се пружила прилика, а богу хвала да није, палили бисмо вам свећу. Е видите председниче, ред је да се именом и презименом прозову ти људи. Да се јавно жигошу и похапсе.

Време је да се суочимо са истином и да суочимо народ са истином. Она је, опет понављам, најбољи лек и најубојитије оружје. Чекам да то урадите, односно да сви ми који смо уз вас заједно са вама то урадимо. Уколико се то не учини, уз све могуће поштовање према вама и разумевање шта је политика и какви су компромиси у њој понекад потребни, себе више не видим у даљем активном бављењу политиком.

Свако добро од Господа!

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Ало.рс/Владимир Ђукановић