Србија

„ШТА ГОД ДА ЈЕ, ПОМОЋИ ЋУ ТИ, МОЛИМ ТЕ…“ Мајка несталог тинејџера на бандери оставила потресну поруку сину

Фото: Фејсбук принтскрин

„Бицикл је код мене. Ако дођеш иди до Јоце или ме зови. Шта год да је, мама те воли, помоћићу ти, молим те“, написала је Данијела Дрљић, мајка петнаестогодишњег Драгана ком се јуче изгубио сваки траг у Панчеву. Ову потресну поруку мајка несталог тинејџера написала је на папиру и залепила је на бандеру на Тамишком кеју, на месту где је јуче пронађен дечаков бицикл…

Данијела седи сама на Тамишком кеју и плаче. Полиција трага за њеним сином, а она чека, нада се да ће се однекуд појавити…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Другари из одељења су га видели јуче поподне на кеју. Седео је сам на месту где иначе често долази. Другови су рекли да је дуго с неким причао преко телефона… Од јуче ујутру га нисам видела, а његов нестанак сам пријавила полицији око 16 сати јуче јер се није јављао, није долазио кући… Звала сам цело његово друштво, разредну… То је све што сам сазнала – прича кроз сузе за „Блиц“ Данијела Дрљић.

Нестао тинејџер (15) из Панчева: Оставио бицикл на Тамишком кеју и од тада га нико није видео
Како каже, Драган никада није остајао напоље и кад падне мрак. Никада се нешто слично није догодило…

– Спавала сам мало синоћ у његовој соби, дали су ми лекове, али на сваки шуш сам се будила… Синоћ су рибари претраживали Тамиш, ишли смо на канале… Добила сам разне информације, трчала сам на све стране… – каже несрећна жена.

Како каже, Драган је у тренутку нестанка на себи имао црни дукс, црну тренерку, патике исте боје и танку јакну… Најбољој другарици оставио је опроштајно писмо и своје стрипове које је јако волео, а бившој девојци писмо и поклон…

– Раскинуо је са девојчицом с којом је био у вези последњих месец дана. То га је погодило и причао је да живот више нема смисла… – објашњава мајка и додаје:

„Рекла сам полицији да су ми његови другови рекли да је дуго на кеју причао с неким телефоном. Они си извадили листинг и видели да је причао са другарицом. Њој је оставио све своје омиљене стрипове… Полиција је причала с њом, али не знам шта им је рекла – прича кроз сузе неутешна жена.

Како каже, Драган је и својој бившој девојци оставио опроштајно писмо. Рекао јој је да га не отвара до 16 сати. Оставио јој је и поклон…

– Рекао јој је да не отвара писмо до 16 сати и она је то испоштовала. Али њена мајка када је схватила шта се догађа је однела писмо у полицију. Они ће га отворити и прочитати… Молила сам их да ми прочитају ма каква год да је садржина – каже и додаје:

„Тој девојци је оставио сребрног анђела ког је мени дала мајка, а ја њему. Оставила сам јој тог анђела…“

Мајка каже да је разговарала са Драгановом бившом девојком која је у тешком стању због његовог нестанка.

– Плакала је, јецала.. Рекла сам јој да она није ништа крива… Рекла ми је да јој је казао да је његов живот изгубио смисао, али и да се после смејао… Нико није то тако схватио… – каже несрећна жена.

Порука за сина…

Данијела је замолила да кроз медије пренесемо поруку с надом да ће њен син то видети:

– Сине, шта год да се десило сви смо се дигли на ноге… Важно је да знаш да те сви волимо, бринемо за тебе – поручила је мајка.

Уколико видите Драгана молимо вас позовите полицију.

Извор: Блиц