Србија

ТРАГЕДИЈА У ГОРЊОЈ ТОПОНИЦИ: Медицинска сестра умрла на дежурству, пацијенти лупали на врата

МЕДИЦИНСКА сестра у Психијатријској болници у Горњој Топоници С.Г. преминула је ноћас на радном месту, а како каже директор ове здравствене установе др Милан Станојковић смрт њихове колегинице потресла је читав колектив.

– Ради се пре свега о личној трагедији али и о веома непријатном догађају за све нас. То је било нешто потпуно неочекивано, без обзира на то што је колегиница патила од одређеног обољења о којем заиста не бих ради заштите њене приватности. Међутим, била је способна да ради и није желела да буде на боловању – саопштио је Станојковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Казао је да не зна све детаље те да је за смрт медицинске сестре сазнао јутрос од колегинице.

– Дежурна колегиница ме је јутрос обавестила да је та жена преминула на радном месту, али ништа друго не знам о томе. Мислим да детаљи нису ни битни за јавност, то се догодило док је дежурала, нико од нас то није очекивао јер ништа није указивало да ми могло да дође до таквог догађаја – објаснио је директор болнице.

Станојковић је рекао да не зна колико је преминула жена имала година.

– Немам те информације, осим да се ради о особи средње животне доби. Међутим, оно што знам је да је дуго радила у нашој установи – казао је први човек устанаве у којој је радила покојна здравствена радница.

Према незваничним информацијама, тело преминуле жене пронашле су колеге које су алармирали пацијенти.

Извор: Новости