loading...
Србија

ТУГА! ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ СРПСКИ ПЕВАЧ: Изгубио битку са тешком болешћу

Туга!

Учесник прве сезоне и финалиста шоуа “Никад није касно” Милорад Павловић Арса преминуо је данас у 63. години живота.

Певачу из Власотинца је у фебруару прошле године установљен карцином плућа, а последњих пар месеци здравствено стање му се нагло погоршало.

До пре годину дана, према речима његових суграђана, песмом је многима исцељивао ране и био део сваког весеља у Власотинцу. Уз његов глас ломиле су се чаше, душа је певала, јецала и радовала се, а од прошле године борио се за живот и његови Власотинчани помагали су му да исцели своју највећу рану – самоћу.

– Дијагоноза је таква каква је. Сад се лечим, кренуо сам на хемотерапију и одрадио прву туру. За сад све добро подносим. Видећемо како ће бити временом, јер ме за пар дана очекује поново зрачење. Знате шта, понекад мало отежано дишем и ужелео сам се ваздуха јер услед ове ситуације са корона вирусом не смем напоље – рекао је недавно за Гранд Онлине и додао да ће се борити и против рака и против короне.

Ипак, није успео. Вест о његовој изненадној смрти шокирала је његове суграђане, али и колеге и учеснике шоуа ветерана.

– Брате мој, данас сам сломљеног срца, рано је за одлазак али… Немам снаге да напишем нешто више, само ћу рећи да си био и остао људска громада и громада од певача. Почивао у Божијем миру- изјавио је Асиф Катица, Арсин саборац из прве сезоне “Никад није касно”.

Арса је рођен у Крагујевцу, а живот је провео у Власотинцу, где је и преминуо. Музиком се бавио још од малена и често је истицао да му је то све у животу. Изводио је све жанрове од рока, попа, народњака до изворних песама. Ипак, многи тврде да је народњаке “кидао”.

Публику у “Никад није касно” освојио је маестралним гласом, скромним понашањем, али и тужном животном причом. Наиме, након развода од супруге, Арса је изгубио сваки контакт са својом децом. И то не својом вољом.

– Било би ми лакше кад бих знао зашто неће са мном да комуницирају. За мене је то и даље велики знак питања – говорио је Арса.

Извор: Гранд магазин/srbijadanas.com