Србија

УБИЈЕН ЗЕЧЕВИЋ: Изрешетан насред улице

Бизнисмен и жесток момак из криминалног миљеа, Никола Зечевић (37) убијен је насред улице у центру Крагујевца. У њега је испаљено више хитаца, а како се сазнаје од извора из истраге, непознати починилац је желео да „овери“ своју жртву

Извори кажу да су у Крагујевац стигли и припадници Управе криминалистичке полиције који ће радити на случају. Тужилаштво интензивно ради на прикупљеним доказима. Зечевић је преминуо накод доласка Хитне помоћи на лице места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његова тетка тврди да га је нападач сачекао испред зграде и устрелио по повратку из пекаре.

– Само је отишао да детету купи пицу за вечеру и кад се враћао неко га је сачекао. Он је своје одлежао, а претили су му још пре десет година да ће кад тад да се освете – рекла је.

Зечевић је био у затвору због рањавања сина власника мењачнице. То је учинио пре дванаест година. Са друге стране, Владимир Ребић, директор полиције, рекао је да је Зечевић био повезан са наркотицима.

Он је био власник Виле Јелена, апартмана за издавање, а живео је у згради поред. Убијени Никола Зечевић је син шефа полицијког Одсека оружја и муниције у пензији.

Према незваничним тврдњама извора из МУП-а, убица је синоћ сачекао Зечевића у Главној улици у Крагујевцу и на њега испалио неколико хитаца у груди, врат и стомак.

Извор: Курир.рс/Информер