Србија

УБИЛА ЋЕРКУ ПА СЕБЕ! Откривени стравични детаљи трагедије у Београду!

БЕЖИВОТНА тела Наде М. (66) и њене ћерке Ане М. (35) пронађена су јуче ујутру у њиховом стану у Будимској улици у Београду.

Припадници полиције тела су нашли са убодним ранама по телу, а према незваничним информацијама, реч је о убиству и самоубиству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним информацијама из истраге, претпоставља се да је мајка прво убила ћерку, а затим пресудила себи. Незванично се помиње да је ћерка дуго патила од психичких проблема и да је у последње време била агресивна према мајци. Наводно, очајна жена није знала како са тим да се избори, па је, наводно, у тренутку слабости одлучила да убије ћерку, а онда и себе. Екипе Хитне помоћи су по позиву одмах изашле на терен, али дежурни лекари су могли само да констатују смрт две жене.

– Позив смо примили око шест часова, нажалост помоћи није било, јер су жене преминуле од задобијених убодних рана – саопштили су нам из београдске Хитне помоћи.

Трагедији је претходила драма у ноћи између четвртка и петка, када је једна жена око три сата позвала полицију и рекла да је добила позив од сестре, која јој је телефоном саопштила да ће извршити самоубиство. Жена је затим у пратњи полиције дошла пред врата стана у Будимској, а чим су ушли унутра затекли су стравичан призор. Тела су била на кревету, поред њих локва крви и нож за који се претпоставља да је њиме једна од жена прво убила другу, а затим себе.

Комшије у згради, која се налази на Старом граду, за настрадале жене имају само речи хвале. Додају и да трагедији није претходила никаква расправа, нити су приметили било шта чудно што би могло да наслути несрећу.

– Виђали смо се у пролазу, знам да су мајка и ћерка живеле у том стану, биле су веома драге и пријатне комшинице, не знам шта је могло тако страшно да се деси и да неку од њих натера на тако страшан поступак – прича једна од комшиница.

– Наша зграда је мала, има само десетак станова, али ништа током ноћи нико није чуо. Само смо приметили полицију кад смо устали, и остали смо шокирани.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс