Србија

УЖАС НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Руља насрнула на Тепић, обезбеђење је штитило телима (ВИДЕО)

На конференцији за новинаре потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, на којој данас прича о лицима повезаним са Вељком Беливуком, дошло је до инцидента када су окупљени симпатизери СНС насрнули на Тепић.

Конференција, на којој је Тепић изјавила да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља, обележена је великим присуством противника њене политике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Говори што си нервозна!”, “Где је Новак Филиповић”, “Уа Мариника”, викали су окупљени у Панчеву, на месту где је Тепић држала конференцију за новинаре. Према речима репортера Нова.рс, обезбеђење је телима шитило Тепић од насртаја. Неко из масе је у једном тренутку бацио и кокошку на потпредседницу странке.

Иста група ометала је новинарку Нова.рс док је снимала конференцију.

Иначе, Тепић је рекла да је Владимир Грек, један од ухапшених заједно са Вељком Беливуком, човек који је снимљен 28. априла 2020. године како испред седишта СНС у Панчеву добија директиву да отпочне бакљаде против опозиције и Драгана Ђиласа.

“Дакле Веља Невоља је ваљао пре пет дана, а сада не ваља, па је ухапшен”, рекла је Тепић, додајући да је током свечаног отварања стадиона у Новом Пазару, на којем је присуствовао председник Србије Александар Вучић, обезбеђење организовала екипа Вељка Беливука.

Извор: Нова