Србија

УЖАС У ГРДЕЛИЦИ! ПОВЕЗАО СТАРИЦУ (80) ПА ЈЕ НАПАСТВОВАО: Бака ударала по аутомобилу и молила да стане

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

ОСАМДЕСЕТОГОДИШЊА М.П. из Грделице пријавила је лесковачкој полицији необичан покушај отмице и напаствовања од стране, за сада непознатог лица, а цео случај тренутно испитује јавни тужилац.

Бака се сећа да је “киднапер” био стар између 50 и 60 година, средњег раста, црног тена и дугуљастог лица, а на ногама је носио собне папуче.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова бизарна драма, како стоји у полицијској забелешци, догодила се 31. јануара у раним јутарњим сатима када је непознати мушкарац стао аутомобилом и понудио јој да је повезе до Лесковца.

– Пошла сам код сина у посету у болници у Лесковцу. Испред продавнице у Дединој Бари (село надомак Грделице) пут ми је препречио возач аутомобила браон боје, и иако нисам хтела, некако ме је убедио да ме превезе до Грделице. Када сам ушла у возило, он није хтео да се заустави у Грделици већ је кренуо ка Власотинцу, тражила сам да стане, али он је закључао врата и није се заустављао – наводи ова жена у поднетој службеној забелешци.

“Киднапер” се зауставио негде у близини села Дадинце јер је локални пут после невремена препречило неко стабло, па није могао даље колима.

– Ударала сам у аутомобил и рукама и ногама, тражила да ме пусти, али он то није хтео. Онда ми је понудио 3.000 динара да се смирим. Када сам га одбила и рекла да имам новац, он ми је тражио да му дам свој. Затим ме је руком ухватио за ногу изнад колена, стиснуо ме је, а ја сам наставила да ударам у врата возила, услед чега је спало стакло. Ја сам то искористила да бацим своје ствари кроз отворени прозор, а он је тек тада откључао ауто и казао да могу да идем – наводи даље ова старица.

Несрећна старица се пешице вратила до Грделице која је од тог Дадинца удаљена десетак километара и свом братанцу испричала све што се десило, након чега је све пријавила полицији.

У ПУ Лесковац је речено да је цео случај предат јавном тужиоцу на даље испитивање.

Извор: Курир