Србија

УЖАС У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ: Мушкарац покидао апарате па скочио са 3. спрата болнице

Фото: Јутјуб

Мушкарац скочио је са прозора собе на 3. спрату Института за кардиологију у Сремској Каменици и преминуо на лицу места, пише портал НС уживо.

– Екипа хитне помоћи примила је позив у 18 часова и 2 минута, али је њихова екипа која је веома брзо дошла на лице места, могла само да констатује смрт несрећног мушкарца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Незванично, био је пацијент на Институтуту. Он је наводно пре него што је скочио, са себе стргао медицинске апарате, а потом се залетео ка прозору.

Очевици кажу да су лекари и особље Института били веома узнемирени. Полицајци из станице Петроварадин обавили су увиђај на лицу места, а више детаља биће познао након обдукције.

Ужас и у хостелу на Подбари

Иначе, истог дана око поднева, за сада непознати мушкарац исекао је вене у једном Хостелу у Улици Милована Видаковића на Подбари, али је он спасен брзом реакцијом полиције и лекара хитне помоћи, пише НС уживо.

Подсетимо, у овом истом објекту је 25. децембра прошле године дошло до праве драме када се држављанин БиХ, Ж. М. стар 60 година затворио у собу и претио особљу да ће се разнети бомбом, он се после успешних преговора предао полицији, а код њега није пронађена никаква експлозивна направа.

Извор: Блиц