Србија

Ужас! ВЕЉИНИ МОМЦИ СЕ БАХАТЕ ПО ЗАТВОРУ, А НИКО НЕ СМЕ ДА ИХ ОДБИЈЕ: Процирили детаљи из ЦЗ, влада велики страх

Како каже извор упознат са случајем, Вељини момци наводно никога физички не малтретирају, али својим цимерима траже разне „услуге“, које они не смеју да одбију.

Ухапшени припадници групе Вељка Беливука траже од цимера разне „услуге“, нико не сме да их одбије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неколико чланова организоване криминалне групе, коју је, како се сумња, предводио Вељко Беливук, звани Веља Невоља, од хапшења се налази у притвору у Централном затвору у Бачванској улици у Београду.

Према незваничним сазнањима, њихов долазак у ЦЗ унео је панику и страх међу осталим притвореницима.

Како каже извор упознат са случајем, Вељини момци наводно никога физички не малтретирају, али својим цимерима траже разне „услуге“, које они не смеју да одбију.

„Њих че­тво­ри­ца-пе­то­ри­ца су у ЦЗ, а не­ки при­тво­ре­ни­ци, ко­ји су с њи­ма у кон­та­к­ту, жа­ли­ли су се сво­јој ро­д­би­ни при­ли­ком по­се­та ‘да их Ве­љи­ни мо­м­ци ма­л­те­не ре­ке­ти­ра­ју’. Наи­ме, на­вод­но им тра­же ци­га­ре­те, ле­ко­ве, обу­ћу и га­р­де­ро­бу, а ни­ко не сме да их од­би­је, јер пра­те ве­сти о њи­ма и ни­је им све­јед­но“, истакао је извор.

Према до сад познатим информацијама полиција је пронашла више трагова који упућују на то да је група Веље Невоље мучила и брутално убијала људе са којима је била у сукобу.

Ову информацију индиректно је потврдио и председник Србије Александар Вучић када је на ТВ Прва рекао да ће Србија, али и цео свет бити у шоку за неколико дана када ће јавно „показати нешто што је заиста језиво“ а тиче се злочина групе Веље Невоље. Он је додао да чека званична вештачења доказа и да ће након тога јавности показати доказе против ове криминалне групе. Истакао је и да „јавност до сада није видела ништа“, већ „само оружје, пиштоље, снајпере, панцире“ и да „то није ништа“.

Сваку своју жртву Беливукова група намамила је на готово исти начин – на састанак би жртву позвао неки познаник или пријатељ који је близак и са неким из екипе. Једна од ставки која је била обавезна је да се мобилни телефон остави код куће и на састанак крене таксијем до одређене локације, одакле ће жртву, која не зна шта јој се спрема, колима покупити неко из Невољине групе и одвести је на „тајну локацију“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Курир.рс