Регион

УЖАС! Водитељка Николина Пишек и њена ћерка пронађене онесвешћене у стану

Водитељка Николина Пишек и њена ћерка Уна преживеле су прави пакао у ноћи између суботе и недеље, сазнаје „Блиц“. Наиме, у кући у Загребу, где станује Николина са супругом, историчаром уметности Видојем Ристовићем, пукла је цев од гаса који обезбеђује грејање читаве зграде, те су се Николина и Уна отровале угљен-моноксидом.

– Све се десило у ноћи између суботе на недељу. Николина се око двадесет часова чула са Видојем који је због посла морао да дође у Београд, тада му је рекла да је са ћерком дошла из града и да ће заједно да гледају филм и одмарају. Потом је Николина позвала супруга око један сат увече и рекла како њихова ћерка Уна повраћа и има јаку главобољу. Тада му је рекла да се ни она не осећа најбоље. Видоје је саветовао да одмах крену код доктора, што је Николина послушала – открива извор близак водитељки и додаје:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када ју је супруг позвао неколико минута касније, Николина се није јављала. Видоје је одмах позвао неколико пријатеља како би отишли до њихове куће и проверили шта се дешава са Уном и Николином. Међутим, пријатељи када су стигли испред куће, чули су само како пси лају, али нико није отварао врата. Након тога су развалили иста и видели Николину која је била у несвесном стању на поду, док је ћерка лежала у кревету исто у несвесном стању. Одмах су позвали полицију и хитну помоћ, а чим су дошли на лице места схватили су да је цев која је пукла услед грађевинских радова изазвала тровање гасом. Колима хитне помоћи пребачене су у болницу. Николина је тек данас пуштена из болнице, док се ћерка и даље налази на дечијој клиници. Ватрогасци су измерили да је у кући у том тренутку била седам пута већ доза плина од оне која је дозвољена.

Покушали смо да ступимо у контакт са Пишековом, како бисмо проверили како се осећа, али се она није јављала на наше позиве.

Извор: Блиц