Србија

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО ВУЛЕТИЋУ: Народ ће видети ускоро, па ће просудити

Председник Србије Александар Вучић одговорио је некадашњем потпредседнику Фудбалског клуба Партизан Владимиру Вулетићу који је недавно поручио да Вучић не би смео да износи у јавност детаље из истраге о екипи Вељка Беливука.

Вулетић је рекао да је недопустиво да Вучић говори о детаљима, а да још није подигнута оптужница, на шта је председник Србије у разговору за „ТВ Прва“ поручио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– И сами сте видели да су ми претходних неколико дана говорили да је скандалозно да се неком пресуђује унапред, неки су стали на различите начине у одбрану готово свих организованих криминалних група. Они се ућуте на два-три дана.

– А онда крећу прво политички спинови, затим лажни и стварни професори и сви остали који крећу да штите ту криминалну групу говорећи како је то због тога што неко хоће да се обрачунава са фудбалским навијачима, највише је страдало фудбалских навијача баш тог клуба.

На питање водитељке да ли говори о Владимиру Вулетићу и тим његовим речима, председник је додао:

– Да, у праву је он. Народ ће видети ускоро, за који дан, па ће просудити јесам ли се ја понашао недопустиво или се тај човек понаша недопустиво. Рекао бих му много више, али ћу препустити грађанима да све виде и чују!

Извор: Курир спорт