Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО: Када би смо вам рекли све што знамо, људи би били у шоку

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је евентуална повезаност криминалаца са државним структурама најважније и питање да ли је било учешћа у кривичним делима.

– Не да ли се познају, него да ли је неко учествовао у извршењу кривичних дела. То је оно што надлежни у овом тренутку раде. Зато ја мислим да је претерана кампања против госпође Хркаловић, иако не мислим ништа посебно добро о раду, али је претерана и одвратна. Али суд ће одлучити да ли је она крива. Када бисмо вам рекли све што знамо, људи би били шокирани. Али претпостављати није исто што и судити и донети пресуду – истакао је председник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је на додао да је готово са свим нарко дилерима, и да народ мора да зна да је држава решена да се са свим криминалцима обрачуна до краја.

Додао је да, када неко располаже са великом количином новца, са лакоћом улази у одређене државне структуре, али да је држава показала овог пута да је јача.

Питао је да ли људи мисле да је у потпуности измишљена увезаност чланова његове породице са криминалним групама и рекао сви из полиције, Безбедносно-информативне агенције имају доказе да никаквих контаката нема.

– Мислили су да ће лажима зауставити жесток удар државе на мафију – додао је председник Србије.

Рекао је да су велики нарко босови и криминалци.. готови, по питању лишавања слободе, а даље ће о њима Тужилаштво одлучивати. Људи треба да буду сигурни у сигурност државе по том питању, да се са нарко долерима, убицама, отмичарима…изборимо, по сваку цену. Ви, ако мислите да сте од државе јачи – само напред. Можда можете једног да убијете, али нећете добити ништа од тога – закључио је председник Србије.

Извор: srbijadanas.com

Ознаке