loading...
Србија

Вучић шокира Србију! ИЗ ПОЛИЦИЈЕ СУ ПРАТИЛИ МОЈУ ПОРОДИЦУ, ЗНАМ КО СТОЈИ ИЗА СВЕГА!

Председник Србије, Александар Вучић је гост у емисији “Јутро на Првој” , где је образложио зашто је отказана седница Савета за националну безбедност, али и најавио откривање невероватних чињеница ко је све умешан у криминалне радње у Србији

– Седница Савета безбедности отказана је због додатног вештачења. Када сам рекао да ће људи бити шокирани, то је благ израз! Пре приказивања упозорићемо да сви склоне децу – упозорио је председник.

Оно што је народ до сада видео је ништа, видели су снајпере, пиштоље, оружје, видео снимке, докази које ћемо сада приказати биће шокантни – рекао је председник Србије говорећи о борби против организованог криминала.

Ове чињенице ће се у јавност изнети најкасније до четвртка.

Пратили су моју породицу знам ко стоји иза тога

Председник је изјавио да су људи из полиције пратили његово дете, његовог брата и његовог оца.

– Требало је да имам и бољи периферни вид, нисам веровао људима који су ме упозоравали, сваки дан ми дође по 50 писама, после годину и по дана, видим да треба некоме да поверујем. Била је објављена фотографија мог сина како седи са седморицом момака у кафићу. Долазим до информација да су људи из полиције пратили мог брата, сина, оца, сазнајем да су неки постали пуковници, тако што су по кафанама давали инфромације. Знам и ко стоји иза тога – рекао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс