Србија

Вучић шокира Србију! ИЗ ПОЛИЦИЈЕ СУ ПРАТИЛИ МОЈУ ПОРОДИЦУ, ЗНАМ КО СТОЈИ ИЗА СВЕГА!

Председник Србије, Александар Вучић је гост у емисији “Јутро на Првој” , где је образложио зашто је отказана седница Савета за националну безбедност, али и најавио откривање невероватних чињеница ко је све умешан у криминалне радње у Србији

– Седница Савета безбедности отказана је због додатног вештачења. Када сам рекао да ће људи бити шокирани, то је благ израз! Пре приказивања упозорићемо да сви склоне децу – упозорио је председник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што је народ до сада видео је ништа, видели су снајпере, пиштоље, оружје, видео снимке, докази које ћемо сада приказати биће шокантни – рекао је председник Србије говорећи о борби против организованог криминала.

Ове чињенице ће се у јавност изнети најкасније до четвртка.

Пратили су моју породицу знам ко стоји иза тога

Председник је изјавио да су људи из полиције пратили његово дете, његовог брата и његовог оца.

– Требало је да имам и бољи периферни вид, нисам веровао људима који су ме упозоравали, сваки дан ми дође по 50 писама, после годину и по дана, видим да треба некоме да поверујем. Била је објављена фотографија мог сина како седи са седморицом момака у кафићу. Долазим до информација да су људи из полиције пратили мог брата, сина, оца, сазнајем да су неки постали пуковници, тако што су по кафанама давали инфромације. Знам и ко стоји иза тога – рекао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс