Србија

„ЗАТЕГНИ СЕ, ГЛУПАЧО!“ Твитерашица срамно извређала Наташу Нинковић јер не користи ботокс, од одговора „горе“ мреже

Једна корисница Твитера на овој друштвеној мрежи сурово је извређала глумицу Наташу Нинковић (48), због тога што не користи ботокс.

Поменута твитерашица упутила је увреде на рачун физичког изгледа глумице, због тога што се не улепшава помоћу естетских корекција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жене, ‘ајмо о овоме јер је мени то јако чудно: Зашто се Наташа Нинковић мало не затегне? Је***е, кад сам ја као секретарица у крш фирми успела да скупим за ботокс и хијалурон, може и Наташа Нинковић! Брате, гледам ову „Дару из Јасеновца“ и не могу да верујем да Наташа изгледа као моја баба! Жена је моје годиште, ало, јел ви капирате! Па иди у п**** ма******, затегни се, глупачо! – написала је она, а потом су уследиле бурне реакције.

Један корисник Твитера затим је кроз три ставке одговорио твитерашици, незадовољној изгледом глумице.

– Бирај: „Жене Јасеновца 40-их година прошлог века нису биле ботоксиране“, „Наташи је то лице средство за рад, зашто би га умртвљивала ботоксом? Како ће пренети емоцију ако пола лица не може да помера?“, „Ко ће је бирати за улогу прикладну њеним годинама, ако је ботоксирана?“ – написао је он.

Овај твит наишао је на одушевљење Наташиних фанова, а одговори секретарици која је прозвала глумицу само су се низали.

Многи су Наташу упоредили са Моником Белучи, хвалили не само њен изглед него и начин на који се понаша у јавном животу, њену глуму, харизму, али и у крајњој линији то како је одиграла своју улогу у филму „Дара из Јасеновца“ од ког је све и кренуло, преноси „Телеграф.рс„.

Извор: Блиц