Србија

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ СМЕЈЕ МИНИСТАРКИ: Ирена направила гомилу лапсуса а прави хит је „ОПШТИНА КОВИД“ (ВИДЕО)

Ирена Вујовић, министарка за заштиту животне средине, покушала је да прочита извештај о раду свог ресора и постала главна тема на друштвеним мрежама.

У емисији “7 на Н1” приказан је прилог у којем је министарка читала извештај о раду свог ресора. Наводи се да је читање трајало више од пола сата, а када је дошао тренутак за питања и дискусију, времена није било.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, испоставило се да је дала сасвим довољно материјала – гомилом лапсуса које је направила у току читања извештаја.

Застајкивала је, запињала око неких уобичајених речи, замуцкивала, понављала се попут ђака првака, чак се смејала сама себи у безуспешним покушајима да правилно прочита написано.

Ипак, најјачи бисер је – “општина Ковид”.

“Општине Кладово, Нови Бечеј, Беочин, град Крушевац, град Сремска Митровица, општина Косјерић, град Бор, град Шабац, град Крагујевац и општина ковид”, рекла је Вујовић, вероватно мислећи на Ковин.

Наравно, било је прекасно да поправи утисак.

Потом је покушала да прочита астрономске бројке у извештају, али ни то јој није баш пошло за руком, запетљала се у милионима… Уосталом, погледајте.

Снимак овог неславног наступа министарке већ кружи по друштвеним мрежама, и ретки остају равнодушни.

“Смешна сама себи”, “Не зна број да прочита”, “Како се они забављају, па њима је све ово зезање”, “Било би смешно да није жалосно”, само су неки од коментара на Твитеру.

Какво је ваше мишљење? Пишите нам у коментарима.

Извор: Нова