Србија

Црвена јабука се огласила након концерта у Комбанк дворани, који је разбеснео све

Поводом концерта који је разбеснео многе, огласили су се чланови Црвене јабуке, захваливши се свима који су били на концерту.

Музичка група Црвена јабука, која је осмог и деветог марта одржала концерте у Комбанк дворани, огласила се сада на свом Инстаграм профилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Захваљујемо се свим посетиоцима који су уз поштовање свих епидемиолошких мера присуствовали нашим концертима у Комбанк дворани и на подршци колега”, написали су испод фотографије са синоћњег концерта.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crvena Jabuka (@crvenajabukaofficial)

Подсетимо, концерт је иницијално био заказан за 7. март, па је због пооштрених мера које су трајале током викенда померен за понедељак и уторак, односно 8. и 9. март, што је уједно и пример бесмислености тог “викенд пооштравања”.

Међутим, пораст броја заражених и јако лоша епидемиолошка ситуација у нашој земљи, као и свакодневни апели стручњака да се уведу много оштрије мере на дужи временски период, указују на то да је овакав вид забаве неколицине фанова Црвене јабуке требало да буде одложен за неке боље дане.

Иако је мерена температура на улазу, и упркос смањеним капацитетима Комбанк дворане, многи су се питали колико је то уопште било безбедно одржавање концерта за време пандемије.

Погледајте видео:

Извор: Нова/Србија јавља