Србија

ДАНИЈЕЛА ШТАЈНФЕЛД СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН ЛЕЧИЋЕВОГ САСЛУШАЊА: Имала је да поручи само ово

Српска глумица Данијела Штајнфелд огласила се данас на друштвеним мрежама, први пут након саслушања глумца Бранислава Лечића у полицији поводом њених оптужби да ју је, како она тврди, силовао.

Наиме, Данијела је врло активна на друштвеним мрежама, и сваког дана подели бар један пост од својих пратиоца који јој пружају подршку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећамо, глумица се до сада није ни једном званично огласила, али је сваки „пост“ на ком је тагована и у којем јој се пружа подршка увек објавила код себе.

Глумица је овог пута бацила акценат на њену објаву и замолила све да обрате пажњу тако што је оставила „емоји са скупљеним рукама за молитву“

– Извините, драге наше, Данијела Штајнфелд ништа не мора и ништа не треба. Данијела Штањфелд преживела је једно од најтрауматичнијих и најстрашнијих женских искустава и за разлику од велике већине жртава, усудила се да јавно проговори о својој трауми. Јер, знате и саме, страх да ћемо бити напаствоване и силоване није један од највећих страхова, него апсолутно највећи женски страх. Са њим одрастамо, због њега пазимо куда и када идемо, са ким разговарамо, а да тога више нисмо ни свесне, контролише огроман наше свакодневнице.

– Некима од нас догоди се, ето, да се тај најгори страх оствари. И онда са њим треба живети. За неке је сам чин излазка у јавност део процеса исцељења трауме.

Написала је једна од њених пратилаца на Инстаграму, а Данијела притом објавила код себе.

Извор: Информер