Србија

Драма се наставља! БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ ПОЗВАО ДАНИЈЕЛУ ШТАЈНФЕЛД НА ПОЛИГРАФСКО ИСПИТИВАЊЕ: Ред је да и она оде на детектор лажи!

Фото: Јутјуб

Бранислав Лечић (65) позвао је Данијелу Штајнфелд (37) да оде на полиграф! Глумац је у петак на саслушању у полицији негирао да је пре девет година силовао млађу колегиницу после представе „Дневна заповест“ Београдског драмског позоришта

Тактика одбране

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лека је захтевао да иде на детектор лажи и прошао је на свим питањима. Полиграф је показао да говори истину када је на директно питање: „Да ли сте силовали Данијелу Штајнфелд?“ одговорио не. Глумац и бивши министар културе сматра да је поштено да се сада и она подвргне испитивању.

– Заиста би било фер да после мене и Данијела оде на полиграфско испитивање – каже Бранислав Лечић ексклузивно за Информер. Како сазнајемо, Лечић је у петак у полицији предао снимак на којем се налазе Данијелине еротске сцене из филма „Само кеш“. Позната глумица снимила је 2015. године еротски трилер рађен у америчко-албанској продукцији који обилује порнографским садржајем.

– Бранислав верује да ће снимци из филма „Само кеш“ бити добар доказ против Данијеле, а и адвокат се сложио са њим. Циљ му је да докаже да особа која је стварно силована не би могла три године касније да се разголити пред камерама и сними експлицитно сексуалне сцене, као што је урадила Данијела. Зато је на саслушање у полицију понео спорни филм и предао га као доказ – прича извор Информера из полиције. И сам глумац је потврдио да се еротски трилер „Само кеш“ налази међу доказима у случају „Штајнфелд-Лечић“.

На коментар једног свог пратиоца са Твитера да ли жена која је силована може бити способна да сними филм пун сцена секса, Лечић је одговорио:

– Филм је међу доказима у полицији.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс