Регион

Драматично! МИЛО ПРЕТИ ПРОТЕРИВАЊЕМ СВЕШТЕНИКА! Поменуо је и војску! Ево шта се дешава!

МОРАМО веома јасно да упозоримо оне који позицију власти, колико год је обнашали, сматрају као шансу да уништавају црногорски идентитет – да им то не може поћи за руком.

Да све што раде остаје веома прецизно забеележено, веома дубоко урезано, и да ће за то сви који раде на томе одговарати – изјавио је председник Црне Горе, Мило Ђукановић, у интервју за РТВ Никшић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Коментаришући полагање венца делегације Владе Црне Горе на гроб краља Николе Петровића Његоша, рекао да то види као још један инцидент из репертара некомпетентног владања.

-У питању је владање које увек покушава да направи неки мали инцидент или неку малу пакост на штету претходне власти, не марећи да суштински штету наноси држави Црној Гори и њеним националним интересима. Мислим да су грађани Цетиња то јако препознали, на прави начин оквалификовали и национално одговорно поступили.

Ђукановић се дотакао и недавне изјаву протојереја ставрофора Велибора Џомића, да је у Црној Гори више попова него војника.

– Ако неко мисли да може да нам шаље поруке да је у Црној Гори више свештеника Српске православне цркве него војника, само нас опомиње да тај несклад морамо да поравнамо и да ћемо вероватно природно равнати тако да у Црној Гори неће бити места за оне који у њој нелегално бораве – рекао је председник Црне Горе.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс