Регион

ХРВАТ ИСПРОЗИВАО АЛБАНЦА УЗ НАШУ ПЕСМУ: Косово је део Србије, ја ти кажем (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

ВИДЕО снимак једног Хрвата, који је ушао у расправу са мушкарцем албанске националности, постао је виралан на ТикТоку и забележио огроман број прегледа.

Наиме, њега је мушкарац албанске националности испровоцирао коментаром на раније објављену вест о типовању фудбалских мечева репрезентације Албаније. Хрвата је коментар изнервирао, па је одлучио да каже оно шта заиста мисли.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Албанац се изнервирао на објаву Хрвата, који се на ТикТоку представља као “Цхристиан Хансадерсен”, који је типовао да ће Албанија и тзв. Косово изгубити своје мечеве у недавно одиграним квалификацијама за светско првенство.

Албанац је Хрвату поручио “**бо те цело Косово и Албанија како си типовао две албанске државе да губе ***ем ти оно што хода у штиклама”. Оно што је у овом коментару Хрвата највише изнервирало је то што је мушкарац албанске националности тзв. Косово подвео под државу, као и то што је директно упутио увреде и њему.

Да га је највише изнервирало то што је тзв. Косово подведено као држава у коментару, доказује његова порука коју је упутио Албанцу преко видео снимка.

– Косово је Србија, Косово је део Србије, то ти кажем као Хрват. Читам ја шта си ти написао између редова, ви Албанци боље да се пазите да од Енглеза не добијете пет комада (алудирајући на пораз фудбалске репрезентације Албаније у мечу са Енглеском репрезентацијом) – поручио је овај младић.

Колико је хтео да употпуни цели доживљај и да га сви схвате озбиљно, показује то да је током своје видео поруке у позадини ишла песма ” Весели се српски роде” од Даница Црногорчевић.

Шта је рекао можете да погледате ОВДЕ

@christianhansandersenReply to @kumanova2 #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #croatia #hrvatska #nogomet #bosna #srbija #albania #macedonia #bjelovar

♬ Veseli se srpski rode – Danica Crnogorčević

Извор: Објектив