loading...
Свет

ИСПЛИВАЛО СТРАВИЧНО НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО: Предвидео је нешто застрашујуће за 10. мај

Нострадамус је свету оставио још много пророчанства и то њих 942 која се настављају све до 3793. године

Као да пандемија коронавируса није довољна, пред нама су трећи светски рат, трећи антихрист те катастрофа која би могла уништити људску врсту. Наравно, ако верујете у пророчанства, посебно она која је предвидео Нострадамус.

Наиме, француски лекар и астролог Мицхела де Ностредамеа, познатији као Нострадамус, успео је да предвиди неке кључне тренутке у историји човечанства као што су напади на Њу Јорк 11. септембра, успон Адолфа Хитлера, велики пожар у Лондону, открића Лоуиса Пастеура, два светска рата, нуклеарне експлозије у Хирошими и Нагасакију, слетање на Месец…

Умро је 1566. године, и његова књига “Пророчанства” најпознатија је те врсте која икада штампана. Нострадамус је свету оставио још много пророчанства и то њих 942 која се настављају све до 3793. године.

Ипак, Нострадамусово пророчанство од којег у савремено доба страхује много људи је то да се човечанству спрема Трећи светски рат који ће трајати тридесет година.

Нова документарна серија од осам делова, која ће се приказивати на програму Дисцоверy +, открива визије француског астролога. Документарац говори како ће катастрофалан земљотрес погодити Калифорнију, а река Мисисипи ће се поделити на пола.

Боббy Схаилер, британски стручњак који проучава Нострадамусова пророчанства, и који се појављује у документарцу, рекао је за Тхе Сун да је трећи “антихрист” највероватније већ на Земљи.

Гледајући са светле стране, ако је Нострадамус у праву, крај није још ни близу јер Земља није осуђена на пропаст још 1.772 године, како је био предвидио.

– Нострадамус говори о нечему што назива коначним пожаром, ватром с небеса, догађајима на нивоу изумирања, два или три, што би се вероватно догодило близу 3797, али пре тога спомиње неколико пожара. Биће их – говори Боббy Схаилер.

А шта је то Нострадамус предвидео?

Чак и метеоролог зна да ће у Британији бити влажно, али Нострадамус је отишао корак даље те је предвидио разорну поплаву.

– Нострадамус је говорио “Дрхтање земље на коситреном отоку Ст Георге, стићи ће рат”, а Велика Британија “биће поплављена, нова лига Аусоније заратиће” – каже Схаилер.

Догађај који би могао донети изумирање требао би се догодити 10. маја, али научници не могу још тачно одредити које године.

У документарцу се помиње да би се први такав значајан потрес могао догодити у Холивуду те како ће неколико ноћи земља дрхтати у “модерном Мемпхису”.

– Владе се требају припремити – саветује Боббy Схаилер.

Иако би већина људи описала антихриста као библијску личност која се супротставља Исусу Христу, Нострадамус је тај израз користио за геноцидне вође.

– Антихрист, према Нострадамусовој дефиницији, су велике вође који су одговорни за смрт невиних људи, као што је то био Хитлер или Наполеон. Мислим да ће се ускоро појавити трећи антихрист, можда у сљедећих десет до 20 година. Мислим да је данас вероватно жив – говори Схаилер.

Идући ће светски рат бити далеко гори од претходна два, ако је веровати Нострадамусу.

– Мислим да би у идућих неколико година, засигурно овог века, могао започети Трећи светски рат. Нострадамус каже да ће то бити масиван дуг рат, од 25 до 29 година, након којег ће уследити мањи ратови – каже Схаилер.

Нострадамусове су визије често укључивале страшне догађаје који су израњали с небеса. Боббy Схаилер мисли да је предвидио да ће масивна соларна бакља онемогућити наше електроничке системе.

– При пуном дневном светлу чудовиште ће се појавити са сунца – навео је Нострадамус у својим текстовима.

– Ово би могло значити да ће нешто погодити нашу електорнику – говори Схаилер.

Но нису сва предвиђања лоша. Иако се Нострадамус сматра пророком пропасти, некад је он знао предвидети и добре вести. Само прво морамо проћи кроз низ катастрофа. Кад се престанемо борити, уследиће хиљаду година мира.

– На крају светског рата наступит ће доба Сатурна, које ће означавати хиљаду година мира – каже Схаилер.

Извор: Тхе Сун