Србија

Ивица Дачић шокирао нацију: ШЕФ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ ХТЕО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ЛИКВИДАЦИЈОМ ВУЧИЋА!

Дачић је истакао да су се криминалци нашли у проблему јер су видели да је држава решена да им стане на пут

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић истакао је да постоји могућност да Вељко Беливук има свог шефа и да није он тај који води главну реч, као и да је веровано политичка позадина иза свега, односно да дође до промене власти после елиминација председника Србије Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Социјалистичке партије Србије и први човек српског Парламента Ивица Дачић говорио је обрачуну државе са мафијом, доносно конкретно криминалном групом Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља.

– Свакако да је реч о несвакидашњим и бруталним појединцима и њиховом начину понашања. Када буду објављени снимци и докази који постоје, биће шокирана јавност управо због бруталности. То је једна страна приче – рекао је Дачић гостујући на тв Пинк.

Он је истакао да су се криминалци нашли у проблему јер су видели да је држава решена да им стане на пут.

– У свему томе, потребан је одлучан став. Свака та мафијашка група рачуна на то да може да се нађе слаба карика у државном систему. Е сада, када нема те слабе карике, односно када је председник Вучић стао иза борбе са мафијом, очигледно је да им се љуља тло под ногама и да сви они за које се сматра да су њихов главни проблем, налазе на удару мафијашких група. Ту пре свега мислим на председника и његову породицу – објаснио је председник Скупштине Србије.

Дачић је говорио и о могућности да није Беливук тај који се за све пита.

– Други део приче је ко им је све помагао и ко је имао какву улогу. Можда тај Беливук није свима њима био шеф, можда је и њему неко био шеф. Сигруно постоји могућа политичка позадина свега тога, односно да је реч о преузимању власти које би уследило после елиминисања Александра Вучића, односно његовог убиства – закључио је Ивица Дачић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com