Србија

Изненадила све! КАД ЈЕ ДАНИЈЕЛА НАПОКОН ИЗГОВОРИЛА ИМЕ, НИКО НИЈЕ БИО ШОКИРАН: Још једна глумица која је сарађивала са Лечићем отворила душу

Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића за силовање. Данијела тврди да ју Лечић одвезао ван Београда и тамо силовао, што глумац категорички одбија и тврди да је реч о најобичнијој клевети.

Многи глумци су пружили подршку Данијели, а међу њима је и Јелена Косара (19), која је са Леком играла у првој сезони једне серије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Гледала сам Данијелин документарац чим је изашао и старије колегинице су ми одмах рекле да је реч о Браниславу Лечићу! Испричале су ми да је већ имао такве ситуације! Кад је Данијела напокон изговорила његово име, нико није био шокиран. Ма он се често понаша непримерено, а колегиницама је увек прилазио са сексуалним алузијама. Има још његових жртава, ако се огласе, треба да их подржимо. Срећом, када сам ја сарађивала с њим, била сам мала, па нисам доживела никакву непријатност“, каже глумица.

Она додаје да се цео глумачки свет згрозио кад је Лечић позвао жртве педагога Мике Алексића да пређу у његову школу глуме:

„То никако није смео да уради! Страшно! Хвала Милени Радуловић и Данијели што су проговориле и тиме спречиле да једног дана ја или нека моја колегиница прођемо кроз исто. Нису само Мика и Лека такви, има још моћника који искоришћавају младе девојке на разне начине. Ово је само врх леденог брега. Надам се да ће сви манијаци да буду раскринкани!“

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/К.Ђ/Информер