Србија

Језиво! ДАНИЈЕЛА ТВРДИ ДА ЈУ ЈЕ ЛЕЧИЋ СИЛОВАО ДОК ЈЕ БИО СА НИНОМ! Говорио је да је срећан у браку…

Глумица Данијела Штајнфелд дала је интервју у којем је испричала да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. Каже да се то догодило 7. маја 2012. године, на обронцима Београда.

„Те ноћи он је мене на моје мољење и плакање, на моје ‘не’, одвео негде где нисам знала где сам, где нисам могла да изађем из тог простора, то је било ван Београда, негде на обронцима Београда, усред ноћи. Тамо ме је мучио, тамо ме је силовао“, испричала је, између осталог, глумица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лечић је 2012. године био већ две године у браку са водитељком Нином Радуловић са којом је и априла 2011. добио сина Лава. За време порођаја, Лечић је био уз супругу, а након тога је три дана славио. Тада је изјавио да би волео да добије и четврто дете.

Пар је новембра 2012. прославио две године брачне среће на интимној вечери у ресторану. Романтично вече и присећање судбинског сусрета, уз добар провод и смех, био је одличан начин да брачни пар обележи другу годишњицу брака. Били су јако срећни заједно, а како су тада испричали, рођење сина Лава учврстило је њихову љубав.

„Још у првој години брака све ствари буду јасне. Нас двоје смо сада исти као када смо били у вези. Чини ми се чак и да нам је, откако смо се венчали, боље јер смо схватили колико нам је важно што имамо дете и то што живимо заједно. ‘Папир’ држи везу стабилном, теже је везу ‘прокоцкати’ ако имаш обећање пред Богом и народом. Иначе, дете мења партнере набоље. Све егоистичне потребе са бебом престају. Паровима који добију малишана ускраћено је време које би проводили у доколици, али је важно добро се организовати. Партнери са доласком бебе схватају да је то искуство дивно, па онда и са ведрије стране посматрају све оне мање лепе ствари које родитељство доноси. Ипак, понекад би требало вратити се у прошле дане. То је лековито за везу и тада ради ‘бака-сервис’. Сваки излазак из устаљеног ритма живота прија, као вече на коме смо прославили две године брака. Када на овај начин дневне обавезе, радне и родитељске, понекад зачинимо, то опоравља“, рекла је те године за магазин „Хелло!“ Нина Радуловић, тада Лечић.

Данијела Штајнфелд је тужилаштву као доказ за своје тврдње доставилаоригинални снимак разговора са Браниславом Лечићем који је снимила неколико година након догађаја из 2012. године.

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо