Србија

ЈЕЗИВО! Тома Фила открио све: Ево зашто је клан Веље Невоље изопачено масакрирао тела!

Србија је у суботу занемела од шока, након објављивања фотографија језивих злочина за које се сумњичи клан Веље Невоље

Јавност Србије остала је шокирана након што су у суботу приказане фотографије које сведоче о најмонструознијим злочинима, за које се сумњиче чланови криминалне групе с Вељком Беливуком на челу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саговорници Објектива наводе да су докази довољно јаки да монструми који су починили ова злодела доживотно труну у затвору.

Након седнице Савета за националну безбедност, приказан је фото-материјал до ког су надлежни стигли у истрази. Прво је објављена фотографија велике количине оружја, као и једна снајперска пушка, која се, како је навео министар полиције Александар Вулин, не набавља за “рекет”.

ТЕШКЕ ПСИХОПАТЕ

Познати београдски адвокат Тома Фила истиче за Објектив да су докази против Беливукове групе довољно јаки да њега и његове војнике пошаљу на доживотну робију због језивих злочина! Фила наводи да су у питању монструми.

– Нажалост, у људском роду има један проценат оних који нису људи. Ови докази ће бити јаки кад се вежу за ДНК осумњичених. Ако се докаже њихова кривица, дела ће се третирати као свирепа убиства, а то значи да ће добити 40 или доживотну – наглашава он.

Фила каже да је група са језивим злочинима хтела да запрети конкуренцији и докаже ко је јачи.

– То су тешке психопате. Нису душевно оболела лица, али били су свесни шта раде. Адвокатима ће бити тешка одбрана, нема ту успеха – напомиње Фила.

ИЗМИШЉАЋЕ БАЈКЕ

И Боро Бањац, бивши начелник Службе за борбу против организованог криминала, каже за Објектив да су докази против групе Веље Невоље довољно јаки.

– Сакатили су тела и секли главе да би доказали да су јаки. Питање је у чијем су то телефону нађени снимци. Важно је што на суду морају да кажу од ког су их добили. То се може користити као одличан доказ на суду. ДНК је потпис за извршиоца кривичног дела, а Беливук се потписао на месту злочина. ДНК је најјачи могући доказ. Онда немају шансу да се одбране. Њих оптужују материјални трагови и сведочења. Они сада смишљају приче како ће са адвокатима да лажу и петљају, измишљају неке бајке, али слаба им вајда од тога. Такође, тужилаштво мора да нађе сведока-сарадника у тако великој криминалној групи – каже Бањац, који је пре 18 година хапсио чланове земунског клана.

УКЛОНИЛИ ЗЛО СА УЛИЦА СРБИЈЕ

Др Мирослав Бјеговић, професор Факултета за безбедност у Новом Саду, напомиње да су такве стравичне злочине могле да ураде само умно поремећене личности.

– Ово су злодела умно поремећених личности попут исламских терориста и то ће их несумњиво оставити доживотно иза решетака. Држава је овом акцијом показала одлучну и бескомпромисну одлуку да ово зло уклони са улица Србије. У наредном периоду очекујемо да сазнамо ко су појединци из државних институција који су сарађивали с мафијом, а без којих организовани криминал не би постојао – истакао је за Објектив Бјеговић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс