Србија

КРИСТИЈАН ОПЕТ ПРЕТИ, ДО ДЕТАЉА ОПИСАО КАКО ЋЕ МУЧИТИ РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Давићу га, док не поврати а онда… (ВИДЕО)

Синоћ је Тара Симов исполивала водом Драгану Спасојевић, а онда је настао хаос. Кристијан Голубовић је затим покушао да полије Тару како би одбранио другарицу, а умешао се и Ненад Алексић Ша. Током жучне свађе поред поливања, пљуштале су је језиве псовке, а потом је Тара узела маказе. Кристијан је у налету беса отишао у паб како би узео нож.

Обезбеђење је муњевитом брзином улетело у Белу кућу како би спречило сукоб већих размера. Међутим, скандал је настао када је један од момака из обезбеђења незгодно укхватио Кристијана, а Голубовић га је оптужио да га је давио. Потом му је Криситјан запретио, а момак је одмах изашао са имања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Друштвеним мрежама је почео да кружи снимак на ком се види како Кристијан говори шта ће радити момку из обезбеђења са којим се сукобио.

– То се зове голи ринг, направе круг, пребијем га лепо и кад видим већ да повраћа попустим, па опет. Једно десет пута ћу гиљотину да му радим. Све док га мука не убије, ево кунем ти се. Заклео сам му се, г*вно једно. Стално ме онако љигаво погледа, као „где си брате“. Показаћу ти ја где сам сестро, данас си постао сестра. Људи ме хватају за руке, за појас, он ми гиљотину ради у „Задрузи“. Бодибилдери попију два шејка протеина и мисле то је то. Ја могу да се бијем са десет људи. Не смеш да вршиш притисак на мека ткива никада – говорио је Кристијан.

– Кристијан прича шта ће по изласку из „Задруге“ да ради чувару који га је давио – написао је корисник ТикТока у опису видео клипа.

Детаљније погледајте у наставку

@mamakazedasamlep

#balkan #serbia #srbija #viral #fyp #foryourpage #foryoupage #comedy #family #zadrugaofficial #zadruga4 #trend #kosovo #foryou #kristijangolubovic

♬ original sound – mama kaze da sam lep

Извор: Информер