Србија

ЛАНЕ ГУТОВИЋ О ТВРДЊАМА ДА ЈЕ ЛЕЧИЋ СИЛОВАО ДАНИЈЕЛУ: Његове речи ће разбеснети многе

Фото: Јутјуб

Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела је да је глумац и бивши министар Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се поводом ових тврдњи огласио и њихов колега Милан Лане Гутовић.

– Мени се чини да су оптужбе за силовање у глумачкој индустрији постале мода и начин за привлачење пажње. Не знам да ли је тако у овом случају, нити сам чуо шта се десило – рекао је Лане Гутовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, није чуо за младу колегиницу нити за наводе које је изнела.

– Не познајем колегиницу Данијелу, али Бранислава Лечића наравно познајем дужи низ година и имам лепо мишљење о њему као колеги и човеку. Он није неко ко је икада био у ситуацији да женама „отима љубав“, то је сигурно. Не знам шта се десило, нека докаже суд ако је заиста тако – додао је Гутовић за „Мондо“.

Подетимо, Данијела Штајнфелд је први пут у свом филму „Зацели ме“ изјавила је да је силована.

– После силовања поверавала сам се једино свом лаптопу. Снимала сам мале видео-записе, који су на крају завршили у документарцу. Они су данас један драгоцени тестамент, јер показују како се жртва понаша након злостављања – рекла је Данијела том приликом.

Због овог догађаја Данијела је решила да се пресели за Америку.

Извор: Блиц