Србија

ЛЕЧИЋ ИЗНАД ЊЕ, А ДАНИЈЕЛИ СЕ НА ЛИЦУ ВИДИ СВА ТУГА: Фотографија са заједничке представе из 2012. изазива ЈЕЗУ

Млада глумица Данијела Штајнфелд оптужила је у Тужилаштву глумца Бранислава Лечића за силовање. Глумица је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао.

Сада на друштвеном мрежом Инстаграм кружи фотографија из представе „Дневна заповест“ у којој су Данијела и Лечић глумили. На објављеној фотографији, чији аутор није наведен, види се како Лечић седи на столици, док млада глумица седи испод а на лицу јој се види сва туга.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Премијера представе одржана је у новембру 2011, а према сведочењу Данијеле Штајнфелд, старији колега Бранислав Лечић ју је силовао 7. маја 2012. године.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Подсетимо, глумица је допунила исказ који је раније дала надлежнима, и на саслушању у петак изнела више детаља о томе шта се догодило, али и у каквим је односима тада била с Лечићем.

– Повезао ме је колима и силовао ме је у ауту. Нисам мислила да икад то може да се деси мени, посебно не од стране човека којем сам веровала. Он је за мене био ауторитет у послу. Зато што је старији од мене и на вишој позицији, понашао се као да има право над мојим телом – испричала је раније глумица.

– Мене је силовао мој колега и драги пријатељ Бранислав Лечић у мају 2012. године. Ја сам говорила „не“ непрестано, док год сам могла. После четири дана играли смо представу. Била сам у шоку. Хтела сам одмах да зовем полицију, али сам размишљала шта ће се десити – испричала је Данијела за Инсајдер и додала да је тада била уверена да јој јавност неће веровати у ситуацији када постоји само њена реч на његову.

Извор: курир.рс