Србија

МАЈКА СЕ БОРИЛА ДА СПАСЕ ДЕТЕ ОД РОТВАЈЛЕРА И ДОГЕ: Малишана пси насмрт изуједали на рођендан, истрчали из бокса и насрнули на њега

Дечак Д. Б. (4) ког су јуче насмрт изуједали власнички пси у дворишту породичне куће у Сенти преминуло је на свој рођендан, сазнаје „Блиц“.

Како сазнајемо до незапамћене трагедије је дошло када је достављач донео пицу коју је мајка малишана наручила за његов рођендан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, мајка је узела доставу и замола сина да затвори врата иза ње, а два од три пса су у том тренутку истрчала из бокса у дворишту и насрнула на дете.

Помахнитали пси почели су да уједају дете по телу, а несрећна жена покушала је да га спасе. Она се борила са догом и ротвајлером како би спасила дете и у том рвању је и она повређена.

Несрећна жена успела је да отргне дете из чељусти животиња и позове Хитну помоћ, међутим малишан је подлегао стравичним повредама.

У Сенти је завладао шок због незапамћене трагедије.

Испред породичне куће, у којој је мајка живела сама са дететом, налазе се екипе шинтера које су одвеле псе који су убили дечака. Како сазнајемо пси ће бити еутаназирани.

Истрага је у току, а случај води Више јавно тужилаштво у Суботици.

Извор: Блиц