Србија

МЕДИЈИ ПРЕНОСЕ! Наследник Веље Невоље ухапшен у Кокезиној кући у Доминиканској Републици? Ево шта се дешава!

Ово није први пут да се Славиша Кокеза доводи у везу са непокретностима у овој земљи

Министарство унутрашњих послова проверава информације да је објекат у коме је у Доминиканској Републици ухапшен Никола Вушовић Џони (30), незванични наследник Вељка Беливука, заправо у власништву Славише Кокезе, доскорашњег председника Фудбалског савеза Србије, ексклузивно открива Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вушовић је ухапшен 11. марта, био је на црвеној Интерполовој потерници, а извори нашег листа из врха МУП наводе да је полиција недавно дошла до информације да је он ухапшен у Кокезиној кући и да су у току провере истинитости, пише Курир.

– Објекат, кућа у којој је Вушовић ухапшен у Доминиканској Републици, наводно је у власништву Славише Кокезе. То је информација коју сад проверавамо, а у сарадњи с колегама из иностранства – каже извор Курира и додаје:

– У причу је укључена и ДЕА, прича се грана на више страна и биће потребно више времена.

Ово није први пут да се Славиша Кокеза доводи у везу са непокретностима у овој земљи. Медији су писали да у Доминиканској Републици има ранч и кућу и да годинама уназад тамо иде на одмор током јануара и фебруара.

Пре неколико месеци, тачније у јануару 2021, Кокеза је “орлове” одвео у Доминиканску Републику, што је тада изазвало велико негодовање јавности. Репрезентација Србије је, наиме, тада отпутовала на турнеју по Америци, и у склопу ње одиграла и две пријатељске утакмице (са Доминиканском Републиком и Панамом), а да у том тренутку и није имала селектора. Први меч је био у Санто Домингу, а други у Панами (Панама). Из Панаме су се вратили у Доминиканску Републику, где су провели наредна четири дана до лета за Европу.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Курир