Србија

МЕДИЈИ ПРЕНОСЕ! Нина је знала све о односу Лечића и Данијеле, а сада ће бити КЉУЧНИ сведок!

Познатог глумца Бранислава Лечића, којег је колегиница Данијела Штајнфелд пријавила за силовање, како домаћи медији пишу, бивша жена Нина Радуловић браниће на суду.

Како пише лист “Информер” водитељка Пинка убеђена је да је њен бивши супруг невин, па је спремна да сведочи у његову корист уколико тужилаштво подигне оптужницу против њега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Лечић има тим од 4 адвоката са којима се већ спрема за евентуално суђење. Као кључни сведок би требало да се појави Нина са којом је био у браку док је пре девет година радио представу “Дневна заповест” са Данијелом, а након те представе ју је наводно силовао. Лека је тада причао својој тадашњој жени да га глумица прогони и да има одређене проблеме, а и Нина ју је сама упознала и окарактерисала као проблематичну”, открива извор, а преноси “Информер”.

Лечић је у свом видео обраћању рекао да је Нина знала све што се дешавало са Данијелом, као и да је Радуловићева била упозната да Данијела планира пут у Америку, али не због силоватеља, већ је дуго планирала да се одсели из Србије.

“Нина је одлично! Добро се носи са свим. Познаје Бранислава и капира све што се дешава. Ми о њему имамо најлепше могуће мишљење”, рекла је наводно Нинина мама.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Информер