Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ВАНРЕДНО УКЉУЧИО У ДНЕВНИК: Открио нове детаље о случају који тресе Србију

Новинар ТВ Пинк Младен Мијатовић укључио се уживо у Национални дневник и изнео нове детаље са саслушања Бранислава Лечића.

– Негирао је Данијелине тврдње, како се незванично сазнаје. Видећемо да ли ће пристати на полиграфско тестирање. Више пута је поновоио да ће ичи на полиграф, да ли ће то бити данас видећемо – рекао је Младен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да полиција сада прикупља такозвана обавештења од Лечића.

– Припадници полиције прикупљају обавештења од Лечића. Затим ће његов исказ бити просдлеђен вишем јавном Тужилаштву.

Лечић имао захтев од полиције

У медијима је одјекнула вест као бомба да је Данијела Штајнфелд оптужила глумца Бранислава Лечића да ју је силовао пре девет година. Он је оштро демантовао ове наводе и изјавио да никада није починио ниједно кривично дело, а камоли силовање.

Поводом ове ситуације огласиле су се бројне њихове колеге и људи из јавног живота Србије, а њихова мишљења су подељена. Свако његово оглашавање у јавности, изазвало је буру реакција.

Лечић је стигао данас у зграду полиције, где треба да да изјаву у својству грађанина, у присуству тужиоца. Он се пре уласка у зграду обратио присутним новинарима.

– Добар дан, од свег срца. Сад се налазимо овде, први пут после ове оптужбе која је у медијима објављена у понедељак. Сад имам прилику да дам изјаву на месту законски задуженом за то. Вас желим да поздравим. Сретан вам рад. Идем тамо – рекао је на глумац, а на питање да ли ће ићи на полиграф додао је да „спреман на све“.

Извор: srbijadanas.com