Србија

Наша чувена глумица „оплела“ по колеги: Лечић сада може да глуми само у реклами за простату!

Легендарна глумица Радмила Живковић каже да ћемо Бранислава Лечића после скандала гледати само у реклами за простату! Она се згрозила када је чула да је Данијела Штајнфлед оптужила Леку да ју је пре девет година силовао.

Због признања младе глумица Мирјана Карановић је одбила да глуми с њим у представама, а Радмила сматра да ће се овакве ствари тек догађати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не играм са Лечићем у позоришту, па нисам морала да доносим одлуку као Мира. Питање је да ли ће га сада звати да игра у серијама и филмовима, али гледаоци не морају да се брину. Гледаће га редовно у реклами за простату – каже Радмила за Информер.

Без обзира што годинама познаје Лечића, Радмили није жао што овај скандал утиче на његову каријеру.

– Свако је кројач своје судбине. Требало је да мисли о имену и каријери када је „обдаривао својом чашћу“ ту несрећну девојку – сматра Живковићева, алудирајући на Лечићеву изјаву да Данијели треба да „буде част што је ставио свој п**ис у њу“.

Те његове говоранције којима оправдава силовање нека остави за партијске састанке. Нека објашњава члановима своје странке да женама треба да буде част кад им он метне, па да их је зато присилио на се*с – бесно поручује Радмила.

Глумица додаје да би њен колега морао да остане и без слободе, а не само без улога:

– Барабе су за батине! Такве битанге треба да буду затворене, и то на дугачку затворску казну. А девојчице морају да ставе прст на чело и да одмах пријављују такве напаснике, јер их само тако могу стрпати у затвор. Немају чега да се плаше и стиде! Морају да се бране! Не може каријера, улога или мишљење околине да буду важније од твог интегритета! Жао ми је младих девојака које су принуђене на такав однос због каријере, напретка. Жао ми је када им прете да ће остати без улога! Треба да скупе храбрости, да пријаве и кажу: „Баш ме брига за улогу!“ Ми као друштво морамо да станемо иза њих – јасна је глумица.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс