Србија

Настао хаос! ЛЕЧИЋ ОДГОВОРИО МИРЈАНИ КАРАНОВИЋ И КОЛЕГАМА ИЗ ПОЗОРИШТА: Заборавите на нашу сарадњу, нека ме избегавају у ШИРОМ луку

Бранислав Лечић се огласио након петиције против њега.

Глумац и политичар Бранислав Лечић најавио је да је добио позив да у петак да исказ у Вишем јавном тужилаштву у Београду поводом оптужби колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 7. маја 2012. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је вест угледала светлост дана, глумица Мирјана Карановић обавестила је Југословенско драмско позориште да одбија да игра у представи заједно са Браниславом Лечићем.

Након тога су Лечића контактирали људи из Београдског драмског позоришта. Он је на свом Твитер налогу објавио садржај мејла у коме пише да је 17 глумаца потписало петицију да не желе да играју са њим у представи док се ситуација не буде смирила.

Наводи се да је 14 њих било уздржано.

Он је одговорио да са „људима који суде преко медија без права на његов глас и његову истину никад више нема шта да тражи.“

– Заборавите на нашу сарадњу, и поручите тим глумцима да ме ни такви људи ни такви глумци уопште не занимају. Они без обзира на године не знају ни шта је право, а ни правда. Нек ме избегавају у широком луку. Истина ће победити!

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс