Србија

ЊУЈОРК ТАЈМС ОБЈАВИО НОВЕ ДЕТАЉЕ СНИМКА ДАНИЈЕЛЕ И ЛЕЧИЋА: Гурнуо јој је руку под хаљину

Глумица Данијела Штајнфелд у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела је да је Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а како преносе медији, глумица је Њујорк тајмсу испричала и да ју је Лечић „спопадао и на пробама представе“, али и да га је посматрала као ментора и пријатеља, све док није почео да јој предлаже да имају интимне односе.

Њујорк тајмс је открио да поседује целокупни снимак разговора Данијеле и Лечића, а сада су објављени нови детаљи истог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Онда, једног дана, у његовој свлачионици, он је нагло гурнуо руке под њену хаљину – пише Њујорк тајмс и додаје:

– Штајнфелдова се истргла и побегла, била је у шоку, али је ипак решила да ништа не говори режисеру, јер се плашила да јој неће веровати, као и да би то могло да јој уништи каријеру.

Њујорк тајмс наводи да им је Данијела Штајнфелд доставила комплетан снимак од 77 минута разговора, који је иначе трајао око 90 минута, а снимала је док јој се није испразнила батерија на телефону.

Амерички лист је, како је већ објављено, анализирао комплетан снимак како би проверили тврдњу Бранислава Лечића да су они заправо увежбавали дијалог. Након анализе снимка, Њујорк тајмс закључује да нема индиција да је разговор са снимка увежбавање дијалога.

Њујорк тајмс у опширном тексту описује целу хронологију догађаја који су се дешавали у случају глумице Данијеле Штајнфелд, њену испосвест о ономе што се десило у мају 2012. када ју је, како наводи, силовао колега Бранислав Лечић.

Амерички лист пише о томе зашто је одлучила да се након тога пресели у Америку, зашто није пријавила случај надлежним институцијама, зашто је након девет година одлучила да о томе проговори у свом ауторском филму “Зацели ме” и зашто до недавно није желела да открије име.

Подсетимо, Данијела је у понедељак први пут јавно оптужила Бранислава Лечића да је силовао и пред камерама испричала шта јој се заправо десило.

Извор: Курир.рс/И.Б.