Србија

НОВЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Глумац је остајао насамо са ученицом (20) у својој школи глуме

Након што је глумица Данијела Штајнфелд (37) јавно оптужила колегу Бранислава Лечића (66) за силовање, неке њихове колеге су навеле да нису изненађене, а и друге девојке су проговориле о својим искуствима са Лечићем.

Тако је једна водитељка на Твитеру објавила поруке које јој је слао Лечић, док је друга испричала како јој је „олизао ухо и дахтао јој“. Редакцији Курира јавила се и једна Лечићева бивша ученица из његове школе глуме, која тврди да је он у једном периоду инсистирао да остаје насамо са једном ученицом, која је у то време имала двадесетак година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Однос између те девојке и Лечића је био другачији. Желео је од ње да сама пред њим има своје тачке, без нас осталих ученика, који смо иначе увек били публика. Видела се његова наклоност према њој у виду похвала, фаворизовања, начин обраћања, погледа – каже читатељка и додаје:

– Све ово се догађало када је био у браку са бившом женом водитељком Нином Радуловић.

Подсетимо, глумица, која је прошле године први пут јавно рекла „да ју је силовао моћник из филмске индустрије“ и која је снимила документарни филм о својој трауми, прекјуче је у интервјуу за „Инсајдер“ рекла да ју је Бранислав Лечић силовао, као и да му је она говорила „не“, али да ју је он упркос томе психички, физички, емотивно и сексуално мучио. Лечић се поводом тешких оптужби огласио саопштењем, у ком је навео „да је то најгнуснија лаж“, као и да је спреман да иде на полиграф.

Извор: Курир.рс